Als Portret Fotografe maak ik portretten en fotoseries van mensen die zichzelf meer zichtbaar willen maken, een mooi document voor dierbaren willen creëeren en/of om een bijzondere periode uit hun leven willen vastleggen. Ik begeleid mensen op ontspannen wijze naar overgave aan de camera. Mensen die verlegen zijn vang ik op en mensen die durven daag ik uit. Mooie gesprekken inbegrepen.

Als Content en Technisch Film Editor help ik ondernemers, filmmakers, artiesten en organisaties in de vertaalslag die ze willen maken vanuit scripts, scenarios, missies of statements naar beeldtaal. Ik monteer allerlei vormen van ‘content’ en verzorg het post-productie proces voor documentaires, korte film, muziek video’s, showreels en commercials.

Door middel van massage en coach sessies faciliteer ik ruimte voor mensen om zich te ontspannen en innerlijk te verdiepen.

 

Meer informatie hierover is te vinden op mijn andere website Mystic Meeting.

PERSOONLIJKE ROUTE

Mijn ‘route’ in werk & ondernemerschap heeft er toe geleid dat ik nu verschillende diensten aan kan bieden die elkaar versterken en inspireren.

 

Na mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming startte ik als zelfstandig Theater Producent. Hiernaast werkte ik vele uren als zeilmaat op een Fries Skútsje en beheerde websites voor verschillende ondernemers. Tien jaar geleden, na een jaartje te hebben gewerkt als operationeel manager van een kinderopvang, stapte ik in de rol van receptioniste zodat ik het zelfstandig moederschap beter kon dragen. Mijn kinderen waren destijds 11 maanden en 2 jaar, dus tel maar uit hoeveel luiers en slapeloze nachten dat waren :) Deze periode heb ik desondanks aangegrepen om mij te bekwamen in het monteren van films. Ik vond passie en expressie in beeldtaal en het ‘componeren’ van verhalen.

 

Na verschillende opdrachten als zelfstandige werd ik aangenomen bij een Deep Thought Productions, een filmproductiebedrijf, waar ik in vijf jaar verder kon uitgroeien tot inhoudelijk en technisch film editor. Mijn passie voor beeldtaal resulteerde ook in het volgen van trainingen op de Amsterdamse Fotoacademie en ik ben ook als zelfstandig portret fotografe aan de slag gegaan.

 

Mijn uitgebreide photoshoots wakkerde de liefde voor het coachen aan.  En via het transformatief coachen ben ik in aanraking gekomen met energetische massages en ook deze passie heb ik met beide handen omarmt. Meer informatie over massages en coaching is te vinden op mijn website Mystic Meeting.