TEAM

Als collectief van zelfstandig ondernemers werken wij regelmatig samen en bundelen wij onze krachten voor kleine en grotere filmproducties.

MARLOES NIEROP

MONTAGE & PRODUCTIE

Als inhoudelijk en technisch film editor help ik ondernemers, filmmakers, artiesten en organisaties in de vertaalslag die ze willen maken vanuit scripts, missies of statements naar beeldtaal. Ik monteer allerlei vormen ‘content’ en verzorg het post-productie proces voor documentaires, korte film, muziek video’s, commercials.

 

Het ontdekken van verhaallijnen in ruw materiaal en deze vertalen naar beeldtaal, is wat ik het allerliefste doe. Monteren maakt het voor mij mogelijk om te kunnen spelen met keuzes die gaan over realiteit en illusie. En bij iedere ‘montagelas’ probeer ik te leren over welke impact dit kan hebben voor het gehele verhaal. Uitermate gemotiveerd dus. Als je verhaal, je statement of je product de wereld een beetje mooier maakt, ben ik extra gemotiveerd. Kleine en grote verhalen, beiden welkom.

SHOWREEL

ALEXANDER KONING

CAMERA & REGIE & GELUID

Frankrijk 1978, cameraman, filmmaker en beeldend kunstenaar. Woonachtig en werkend in Amsterdam. 

Als cameraman heb ik de afgelopen negentien jaar waarschijnlijk een paar honderd actualiteitendocumentaires gefilmd in meer dan 50 landen. Ik filmde alles van natuurrampen, oorlogsgebieden en ziektes tot politieke evenementen, documentaires en muziekvideo’s. 

 

Ik probeer altijd te zoeken naar een bepaald gevoel in een scène, een vorm van schoonheid, zonder het overzicht te verliezen over waar het verhaal over gaat. Het ‘Fly on the Wall’ principe. Discreet de scène volgen, met de focus op de inhoud.

 

Camerawerk www.alexanderkoning.info

Beeldende kunst www.alexanderkoning.nl

SHOWREEL

MAX BAGGERMAN

REGIE & CAMERA & GELUID